gek op zeep en geur? Dan is deze workshop iets waaraan je moet deelnemen.
Leer in 2 weken tijd de basistechnieken van het maken van zeepkettingen.

Werken met kant en klare zeepblokken en ook het zelf vervaardigen van zeepfiguren
Stichting Kreatief Centrum Hoek van Holland
kvk 41125580 Rotterdam
MIXED MEDIA
WORKSHOPS
Mixed media is een kunstvorm die ernaar streeft om verschillende kunstmedia in een logische of onlogische co-existentie bij elkaar te plaatsen. Voorbeeld: een schilderij dat bestaat uit verf, inkt, touwen, krantenpapier en gedroogde bladeren.

Bij het creŽren van een mixed media kunstwerk is het voor een kunstenaar erg belangrijk om te weten met welke materialen hij werkt en hun eigenschappen. Maar het mooie aan deze kunstvorm is dat het resultaat nooit van te voren vastligt en altijd verrassend is. Hierdoor is deze workshop geschrikt voor jong en oud.

Leer in drie lessen de basistechnieken of boek een speciale (vriendinnen)middag -3,5 uur-
 ZEEPKETTINGEN
Gek op zeep en geur, dan is dit een workshop waaraan je moet deelnemen.
Leer in twee lessen het werken met twee disciplines:
Het werken basis zeepblokken, het uitsteken en oprijgen. En het zelf gieten van zeepvormen aan de hand van basis mallen. Hierbij spelen ook keuze van kleur en geur een rol.

Beide technieken bieden een tal aan eindrultaten en is geschrikt voor jong en oud.
Deze workshop is ook te boek als een speciale (vriendinnen)middag -2,5 uur-
Stichting Kreatief Centrum
Hoek van Holland
De plek om creatief te denken en doen!
Clemens Zijlmans
Poelie Jansen